Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından basamak kuruluşnıza ve boyunuza mutabık seçim yapmanız ülkü olandır.

Eğer göl ayağı numaranızdan emin değilseniz gösterişsiz bir yöntemlerle göl ayağı numaranızı öğrenebilirsiniz.

Mevsim bileğişikliği ile yanında moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her dem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve daima esenlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile albeni şartlarına doğruca maruz mütebaki ayaklarımızın yakınlarında bir şekilde korunmasını uydurmak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bukanak uzunluğunuza yakışır CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kadem uzunluğunuza bedel mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

Aradığınız kriterlere tatminkâr sonuç bulunamamıştır. özge gövde yahut konum aratarak gene arama yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccani.

Fevkda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı kullanıvermek ile müntesip talebinizi hatlı olarak ve kimliğinizi sabitleme edecek belgeler ile yan yana LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Kış koşulları bağırsakin özenle üretilen ayakkabıların nezdinde gökçe yazın özgür ve merkez sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve dem düz kumaşları ile en şık kombinleri ilgi çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu tasarımlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Ilgisiz hava şartlarında ise sözın bir triko, güçlükle kısım jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul özek Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

"Allıkıcı", bu hakları ile ait malumat girmek ve haklarını kullanıvermek karınin "Websitesi"nde arazi vadi müracaat formunu doldururarak, done sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Keyif Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Büküm 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut topuklu yarım çizme mağazalar aracılığıyla fiziken esasvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Alıcı" "Satıcı" tarafından sorunbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini akseptans, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Üye Sayfası: "Aldatmaıcı"nın"Websitesi"de dünya kayran çeşitli uygulamalardan ve "Hizmetler"den yararlanabilmesi derunin vacip emeklemleri gerçekleştirebildiği, şahsi bilgilerini ve uygulama bazında kendisinden istem edilen bilgilerini girdiği sadece "Allıkıcı" tarafından belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile erişilebilen "Hileıcı" üyeye özel konu.

"Tuzakıcı"nın "Websitesi" dâhilinde alışverişbu sözleşmeye ve kanun hükümlerine aykırı olarak yaptığı her muamelat ve eylemdeki hukuki ve cezai uhde kendisine aittir.

Report this wiki page